Top

Πριν 5 χρόνια η ζωή μου ήταν εντελώς διαφορετική…

Μεγάλωσα ως ένα παιδί που δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα δημοφιλές ή ιδιαίτερα ταλαντούχο σε κάτι. Μέτρια δημοφιλής, μέτριος εμφανισιακά, μέτριος μαθητής, μέτριος στα αθλήματα, ποτέ δεν είχα κάτι που να με κάνει να ξεχωρίζω.

Μεγαλώνοντας και φτάνοντας στην εφηβεία, δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα ο τομέας “κορίτσια”, ή τουλάχιστον έτσι έλεγα στον εαυτό μου για να δικαιολογήσω το γεγονός πως δεν ήξερα τι να κάνω και πως να φερθώ στα κορίτσια. Σε όλο αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός πως δεν είχα κάποιον να με κατευθύνει σε αυτό το κομμάτι.

Ντρεπόμουν να ρωτήσω τον πατέρα μου για τέτοια θέματα αλλά και η δική του προσέγγιση δεν ήταν η ιδανική, το μόνο που έκανε ήταν να με ρωτάει “καμιά γκόμενα έχεις ρε;” και αυτό με ύφος που δεν με έκανε να νιώθω άνετα. Μεταξύ μας, δεν νομίζω πως και ο ίδιος ήξερε να φλερτάρει και δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία και εμπειρία με τις γυναίκες.

Έτσι, λοιπόν, άρχισα να πείθω τον εαυτό μου πως δεν χρειάζομαι γυναίκες στη ζωή μου και άρχισα να αντλώ ικανοποίηση από άλλα πράγματα, όπως η μουσική, video games, σειρές, ταινίες κτλ.

Με λίγα λόγια άρχισα να γίνομαι «nerd», να κλείνομαι στον εαυτό μου και να μην έχω ιδιαίτερες κοινωνικές συναναστροφές, άρχισα να χάνομαι από τους τότε φίλους μου και τον κοινωνικό μου περίγυρο γενικότερα.

Ένιωθα βαθιά απογοητευμένος από τον εαυτό μου αλλά δεν το παραδεχόμουν…

Πάντα θα έβρισκα κάποια δικαιολογία για να νιώσω καλύτερα και θα έριχνα το φταίξιμο αλλού… Έλεγα πως είμαι ξεχωριστός και πως οι άλλοι φταίνε και πως δεν με καταλαβαίνουν ή έφτανα στο σημείο να κατηγορώ τις γυναίκες και να σκέφτομαι ότι αυτές φταίνε και ότι δεν μπορούσαν να δουν την αξία μου…

Ποια αξία να δουν ακριβώς, όμως; Αφού δεν είχα κάτι να προσφέρω σε κάποια κοπέλα.

Για ποιο λόγο να θέλει μια κοπέλα να είναι με κάποιον που δεν έχει ενδιαφέρονται, χόμπι, φιλοδοξίες, δεν ξέρει πως να της μιλήσει και να της φερθεί και δεν ξέρει πως να προσφέρει αξία στη ζωή της…

Ένιωθα βαθιά απογοητευμένος με τον εαυτό μου αλλά δεν το παραδεχόμουν…

Και γι αυτόν ακριβώς το λόγο οι ελάχιστες συναναστροφές και επιτυχίες που είχα με κοπέλες, δεν κατέληγαν κάπου.

Μέχρι τα 17 μου είχα φιλήσει 2 κοπέλες, και μάλιστα την πρώτη κοπέλα που φίλησα τη δάγκωσα, και μετά της έστελνα μηνύματα και της έλεγα πόσο πολύ μου άρεσε και ότι θέλω πολύ να την ξαναδώ και εννοείται πως μετά από αυτό άρχισε να με αποφεύγει και να μην μου απαντάει στα μηνύματα.

Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα, είχα καταλήξει να έχω πάθει εμμονή με μία κοπέλα από την παρέα του σχολείου, όλοι ξέραν πως τη γουστάρω και φυσικά το ήξερε και η ίδια, αλλά δεν είχα ποτέ το θάρρος να της το πω γιατί μέσα μου επικρατούσε η σκέψη ότι “δεν είμαι αρκετός γι αυτή και ότι σιγά μη με θέλει, αφού την θέλουν και κάνει κάτι με άλλους που είναι καλύτεροι από εμένα”.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να με βασανίζει ένας ανεκπλήρωτος έρωτας και να νιώθω ακόμα χειρότερα που δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι αυτό.

Βρήκα «παρηγοριά» σε αυτοκαταστροφικές συνήθειες όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ, ακολουθώντας την mainstream αντίληψη της κοινωνίας ότι αν δεν σε θέλει μια γυναίκα θα πρέπει να «πνίξεις» τον πόνο σου και παράλληλα πίστευα ότι αν πίνω και καπνίζω θα φαίνομαι πιο «κουλ» και μάγκας στα μάτια των γυναικών και θα με θέλουν.

Εννοείται πως δεν άλλαξε τίποτα και τα πράγματα παρέμεναν τα ίδια.

Κάποια στιγμή, εντελώς τυχαία και χωρίς να γίνει με δική μου πρωτοβουλία, έκανα για πρώτη φορά σεξ αλλά δεν θυμάμαι να το απόλαυσα ιδιαίτερα και πιθανότατα δεν το απόλαυσε ούτε η κοπέλα η οποία ουσιαστικά ήταν αυτή που μου την έπεσε και προχώρησε τα πράγματα μεταξύ μας.

Ωστόσο, δεν υπήρχε συνέχεια σε όλο αυτό και έμεινα να βασανίζομαι από τη σκέψη “τι έκανα λάθος; τελικά δεν είμαι αρκετά καλός, είμαι άχρηστος, δεν πρόκειται ποτέ να με θέλει κάποια κοπέλα”

Μόνο και μόνο η σκέψη του να μιλήσω σε μια κοπέλα που μου άρεσε, με τρόμαζε…

Καθώς περνούσε ο καιρός και ενώ συνέχιζα να μπαίνω όλο και πιο βαθιά στη σκοτεινή δύνη της δυστυχίας μου, μέσα από μία σειρά διάφορων καταστάσεων και παραγόντων, αποφάσισα να κάνω μία νέα αρχή και να δουλέψω σεζόν σε ξενοδοχείο.

Εκεί ξαφνικά γνώρισα από το πουθενά μια κοπέλα που δουλεύαμε μαζί και αρχίσαμε να βγαίνουμε και σιγά σιγά να είμαστε «μαζί».

Ήταν, ουσιαστικά, η πρώτη μου κοπέλα. Η οποία ήταν υπερβολικά εντυπωσιακή, έξυπνη και ολοκληρωμένη σαν άτομο. Σκεπτόμενος σήμερα τον τότε εαυτό μου και αυτή την κοπέλα, απορώ πως γύρισε να με κοιτάξει…

Παρόλα αυτά, τότε ένιωθα τόσο ενθουσιασμένος και ευτυχισμένος που είμαι μαζί της και φυσικά έφτασα στο σημείο να γίνω τρομερά needy, να την κάνω επίκεντρο της ζωής μου και να της λέω συνεχώς πόσο πολύ την αγαπάω και παράλληλα έκανα σχέδια για το μέλλον ότι θα είμαστε μαζί και θα κάνουμε πράγματα κτλ.

Όλο αυτό, φυσικά, την ξενέρωσε και την έδιωξε μακριά μου και μετά από 3 μήνες σχέσης με χώρισε.

Εκεί ήταν που έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, θεωρώντας πως δεν πρόκειται να ξαναβρώ κάποια τόσο όμορφη και έξυπνη και ότι θα καταφέρω να ξαναζήσω κάτι τόσο μοναδικό.

Μέχρι που εντελώς τυχαία γνώρισα μία άλλη κοπέλα από τον τότε κοινωνικό μου κύκλο στη δουλειά που ήμουν και άρχισα να βγαίνω μαζί της, μόνο και μόνο για να κάνω την κοπέλα μου με χώρισε να ζηλέψει και να γυρίσει σε μένα.

Φυσικά, πέτυχα τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και κατάφερα να πληγώσω και να διώξω από τη ζωή μου και τη 2η κοπέλα και να καταλήξω να μείνω πάλι μόνος και δυστυχισμένος και ανήμπορος να γνωρίσω κοπέλες που μου αρέσουν, να τις φέρω στη ζωή μου και να καταφέρω αναπτύξω υγιείς σχέσεις μαζί τους…

Εντελώς ξαφνικά, ένα βράδυ η ζωή μου άλλαξε…

Ήταν ένα βράδυ του Οκτώβρη του 2015 που καθόμουν στο κρεβάτι μου και παρακολουθούσα το προφίλ της πρώτης μου κοπέλας που με χώρισε και μέσα μου έκανα σκέψεις και πλάνα για το πως να την κερδίσω πίσω, που βλέπω να εμφανίζεται στην αρχική μου σελίδα στο facebook ένα άρθρο με τίτλο “Neil Strauss, ο συγγραφέας του best seller “The Game” αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο πως ο εθισμός του με τις γυναίκες του κατέστρεψε τη ζωή”

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ένιωσα μία έντονη παρόρμηση και ενθουσιασμό να πατήσω κλικ σε αυτό το άρθρο.

Το διάβασα με τρομερό ενδιαφέρον και με το που το τελείωσα, η πρώτη μου κίνηση ήταν να ψάξω και να βρω το βιβλίο και να το πάρω στα χέρια μου.

Το κατέβασα σε pdf και ξεκίνησα να το διαβάζω μανιωδώς μέχρι τα ξημερώματα.

Την επόμενη μέρα, με το που ξύπνησα το πρώτο πράγματα που έκανα ήταν να ξεκινήσω να διαβάζω το βιβλίο. Και μέχρι τότε ήμουν ο τύπος που σε όλη του τη ζωή είχε διαβάσει 4-5 βιβλία το πολύ. Και το παράδοξο είναι πως το βιβλίο ήταν στα αγγλικά και τότε ήμουν αρκετά μέτριος στα αγγλικά και παρόλα αυτά κατάφερα να το διαβάσω όλο μέσα σε 3 μέρες.

Καθώς το διάβαζα και διάβαζα όλα αυτά που περιέγραφε, ένιωσα τον κόσμο μου να κλονίζεται. Δεν πίστευα ποτέ μέχρι τότε πως κάποιος άντρας μπορεί να εξελίξει τον εαυτό του, τις κοινωνικές του δεξιότητες και την ικανότητα του να φλερτάρει και να έχει επιτυχία με τις γυναίκες.

Μέχρι τότε πίστευα ότι απλά ή το έχεις ή δεν το έχεις και ότι εγώ δεν το είχα και δεν πρόκειται να το αποκτήσω ποτέ.

Ανοίχτηκε μπροστά μου ένας νέος κόσμος, μία νέα πραγματικότητα που με έκανε να καταλάβω πως όλα είναι εφικτά αν είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις και αν, φυσικά, έχεις λάβει τα κατάλληλα ερεθίσματα και την κατάλληλη κατεύθυνση.

Αυτή ήταν, λοιπόν, η πρώτη μου επαφή με το «game», με τη βελτίωση στο φλερτ.

Από εκείνο το σημείο και μετά, η ζωή μου πήρε μία στροφή 180°.

Από εκείνο το σημείο και μετά άρχισα να νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα, ότι άρχισα να ανακαλύπτω τον πραγματικό μου εαυτό…

Ένιωθα κυριολεκτικά σαν τον Neo στο Matrix.

Από εκείνο το σημείο και μετά άρχισα να βλέπω ότι βίντεο υπάρχει και να αποκτώ όλο και περισσότερες γνώσεις σχετικά με την ανθρώπινη ψυχολογία, τις κοινωνικές συναναστροφές και το πως θα πρέπει να μιλάω και να φέρομαι στις γυναίκες.

Άλλαξα τον εαυτό μου, τη συμπεριφορά μου, τις αντιλήψεις που είχα για τις κοινωνικές συναναστροφές και τις γυναίκες.

Φυσικά, στην αρχή δεν λάμβανα τόση πολλή δράση, ένιωθα πως πρώτα πρέπει να μάθω όλη τη θεωρία και μετά να βγω έξω να την εφαρμόσω, και δεν έβγαινα τόσο συχνά όσο θα έπρεπε.

Από ένα σημείο και μετά όμως, βρήκα το «γιατί» μου και πίεσα τον εαυτό μου να βγει έξω και να λάβει μαζική δράση, μελέτησα ακόμη περισσότερο, βρήκα μέντορες που κατεύθυναν και με βοήθησαν,  απέτυχα και απορρίφθηκα αμέτρητες φορές, πολύ περισσότερες απ’ ότι ο μέσος άντρας έχει σκεφτεί να προσπαθήσει, δοκιμάζοντας τι λειτουργεί και τι όχι και εν τέλει έζησα απίστευτες εμπειρίες, γνώρισα απίστευτες γυναίκες, ανέπτυξα έντονες βαθιές σχέσεις μαζί τους που λίγοι ζουν στη ζωή τους.

Είδα μία αλήθεια που ο περισσότεροι δεν βλέπουν και δεν θα δουν ποτέ !

Τα τελευταία 5 χρόνια, λοιπόν, έχω πετύχει μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εξέλιξη στον εαυτό μου, μία εξέλιξη μέσω της οποίας ζω μία πιο ελεύθερη και ευτυχισμένη ζωή σε όλους τους τομείς και φυσικά συνεχίζω να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερος καθημερινά.

Η προσωπική εξέλιξη, η κοινωνικοποίηση και το φλερτ είναι το μεγαλύτερο μου πάθος και γι αυτόν τον τελευταίο χρόνο αποφάσισα να ξεκινήσω κανάλι στο youtube με 10αδες βίντεο μέσω των οποίων μοιράζομαι τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου.

Παράλληλα, βλέποντας πως όλο αυτό που κάνω είχε αντίκτυπο στις ζωές των αντρών που με παρακολουθούσαν, αποφάσισα να το πάω ένα βήμα παραπέρα και να ξεκινήσω τα πρώτα μου bootcamps, διδάσκοντας κοινωνικές δεξιότητες και φλερτ.

Σκοπός μου είναι να εμπνεύσω τους άντρες να ανακαλύψουν τις κρυφές τους δυνατότητες και να χτίσουν έναν νέο πιο ολοκληρωμένο εαυτό, ξεπερνώντας όλα αυτά που τους κρατάνε πίσω και να ζήσουν και αυτοί με τη σειρά τους μία πιο ελεύθερη και ευτυχισμένη ζωή.

Πιστεύω πως με το να γίνουμε όλοι καλύτεροι σαν μονάδες, θα είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε καλύτερες και πιο υγιείς σχέσεις με τις γυναίκες και από εκεί και πέρα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Μέχρι στιγμής έχω βοηθήσει χιλιάδες άντρες online και δεκάδες άντρες από κοντά, τόσο μέσω των bootcamps όσο και μέσω σεμιναρίων, να βελτιώσουν την κοινωνική και ερωτική τους ζωή.

Και εννοείται πως όλο αυτό είναι μόνο η αρχή, τα καλύτερα έρχονται !

EARLY BIRD ΜΕΧΡΙ 24/4

ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ

60€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

90€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

VIP TICKET

(5 ΘΕΣεισ συνολικα)

(ως VIP θα είσαι καλεσμένος την επόμενη μέρα, 08/05, σε έξοδο με το Μιχάλη, την ομάδα του και τους υπόλοιπους VIP μαθητές του σεμιναρίου)

120€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

User registration

Reset password