Top

Πόσες όμορφες κοπέλες είδες σήμερα;

3; 6; 10; 20;

Παραπάνω;


Η κοπέλα στη στάση του λεωφορείου

Η κοπέλα στο δρόμο

Η κοπέλα στην καφετέρια

Η κοπέλα στο μπαράκι τις προάλλες…

Η κοπέλα που ήταν στην απέναντι παρέα στο κλαμπ με τις φίλες της


Τι πέρασε από το μυαλό σου όταν είδες αυτές τις κοπέλες;

Σε πόσες από αυτές μίλησες;

Αν η απάντηση είναι “σε καμία ή όχι σε όλες όσες θα ήθελα“, τότε μάλλον
πρέπει να κάνεις κάτι γι αυτό !


Δεν θα ήθελες να είσαι σε θέση να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις με
οποιαδήποτε γυναίκα
, σε οποιοδήποτε μέρος και κοινωνική περίσταση;

Η επιτυχία με τις γυναίκες δεν είναι «πυρηνική φυσική» αλλά μία ικανότητα
την οποία μπορείς να μάθεις !

Και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και πιο ΑΜΕΣΟΣ τρόπος να αποκτήσεις αυτή την ικανότητα είναι
το BOOTCAMP !

Εδώ μπορείς να δεις αποσπάσματα από infields των μαθητών μου κατά τη διάρκεια του bootcamp καθώς και ένα vlog από bootcamp το οποίο θα σε μεταφέρει στην εμπειρία του bootcamp, έτσι ώστε να δεις τι θα ζήσεις και θα μάθεις !

INFIELDS ΜΑΘΗΤΩΝ

BOOTCAMP VLOG

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BOOTCAMP

Τι ακριβώς είναι το Bootcamp;

Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα.

 

Το Bootcamp είναι ένα 4ημερο πρόγραμμα κατά το οποίο βγαίνουμε μαζί έξω, κοινωνικοποιούμαστε, προσεγγίζουμε και φλερτάρουμε κοπέλες σε διάφορες καταστάσεις, έξω στο δρόμο, σε bars, clubs, καφετέριες και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς, τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας(day game), όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας(night game).

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος(24 ώρες μέσα σε 4 μέρες) είμαι δίπλα σου, φλερτάρουμε μαζί, βλέπεις τι κάνω και πως το κάνω, αλλά φυσικά ο σκοπός μου δεν απλά είναι να σου δείξω πόσο γαμάτος είμαι εγώ και τι μπορώ να κάνω.

 

Ο σκοπός μου είναι να σε κάνω να καταλάβεις πως ότι θα με δεις να κάνω είναι πράγματα που μπορείς να κάνεις κι εσύ και φυσικά να ανακαλύψεις μία νέα πραγματικότητα, λαμβάνοντας ΜΕΓΙΣΤΗ δράση, με το να προσεγγίσεις και να έρθεις σε επαφή μέσα σε 4 μέρες με όσες κοπέλες πιθανότατα δεν έχεις γνωρίσει σε όλη σου τη ζωή, να αποκτήσεις την αναφορική εμπειρία που χρειάζεσαι για να εξελιχθείς και να αποκτήσεις τα αποτελέσματα που λαχταράς, και πάνω απ’ όλα να περάσεις ΦΟΒΕΡΑ !

 

Και φυσικά όλο αυτό ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να καταναλώσεις ΑΛΚΟΟΛ και γενικά να χρειαστεί να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά σε μαγαζιά !

 

Εννοείται πως όλη την ώρα είμαι δίπλα σου για ότι χρειαστείς, σε καθοδηγώ, σε βοηθάω, σου δίνω feedback, διορθώνω τα λάθη σου και γενικά έχω υποστηρικτικό ρόλο και γι’ αυτό και τα bootcamps που κάνω είναι είτε ατομικά είτε γίνονται με το πολύ 2 μαθητές, έτσι ώστε να λάβεις τη μέγιστη προσοχή και το μέγιστο value !

Που και πότε γίνεται το bootcamp;

Κατά κύριο λόγο το bootcamp διεξάγεται κάθε 4ημερο από Πέμπτη έως Κυριακή στην Αθήνα, ωστόσο κατόπιν συνεννόησης, εφόσον δεν μπορείς να βρεθείς στην Αθήνα, μπορώ να έρθω εγώ στην πόλη σου και να πραγματοποιηθεί εκεί.

 

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχω κάνει bootcamps και σε άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις εκτός της Αθήνας, όπως Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Ηράκλειο Κρήτης και Ρέθυμνο.

Σε ποιον απευθύνεται το bootcamp;

Το bootcamp απευθύνεται σε οποιονδήποτε άντρα θέλει να βελτιώσει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες και την ικανότητα του να φλερτάρει αποτελεσματικά και να πάει την κοινωνική και ερωτική του ζωή στο επόμενο επίπεδο !

Παίζει ρόλο το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται κάποιος ως προς το αν μπορεί και αν θα ωφεληθεί με το να συμμετάσχει στο bootcamp;

Κανέναν απολύτως, γιατί όπως σου είπα και πριν ο σκοπός του bootcamp είναι να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο.

 

Αυτό είναι σημαίνει ότι αν είσαι εντελώς αρχάριος στο φλερτ και νιώθεις φόβο μόνο στην ιδέα του να προσεγγίσεις μία άγνωστη κοπέλα ή δεν ξέρεις τι να πεις και πως να φερθείς, στο bootcamp θα ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης, θα μάθεις πως να εκδηλώνεις ερωτικό ενδιαφέρον και να προχωράς τη γνωριμία σου με την κοπέλα σε ερωτικό επίπεδο.

 

Αντίστοιχα, αν είσαι κάποιος ο οποίος είναι άνετος με το να προσεγγίζει και να φλερτάρει με άγνωστες γυναίκες αλλά νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι στα μεταγενέστερα στάδια της γνωριμίας, όπως το να προχωρήσεις την αλληλεπίδραση σου προς μία ξεκάθαρη ερωτική κατεύθυνση, τότε το bootcamp θα σε βοηθήσει να μάθεις και να εξοικειωθείς με αυτή τη διαδικασία.

 

Όποιο κι αν είναι το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι, το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά το bootcamp θα έχεις ανέβει τουλάχιστον 2-3 επίπεδα.

 

Σε αυτό το σημείο, όμως, θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και ειλικρινής μαζί σου και θα ήθελα να ξέρεις πως κάνοντας bootcamp θα πρέπει να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες.

 

Τι εννοώ με αυτό…

 

Αν είσαι κάποιος εντελώς αρχάριος, ο οποίος δεν έχει ξαναπροσεγγίσει ποτέ άγνωστη κοπέλα στη ζωή του ή το έχει κάνει ελάχιστες φορές, δεν θα πρέπει η προσδοκία σου να είναι να κάνεις φασώματα και one night stands κατά τη διάρκεια του bootcamp.

 

Ωστόσο, είναι κάτι που δεν αποκλείεται, έχουν υπάρξει ορισμένοι ΑΡΧΑΡΙΟΙ μαθητές οι οποίοι είχαν τέτοιου είδους αποτελέσματα, αλλά ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και επίσης να ξέρεις πως σε όλο αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και η δική σου προσωπική προσπάθεια και κατά πόσο θα εκτελέσεις αποτελεσματικά αυτά που θα σου πω και θα σου δείξω.

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προϋπόθεση για όποιον θέλει να συμμετάσχει στο bootcamp;

Η μόνη απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις κλείσει τα 18.

 

Από εκεί και πέρα, «απαραίτητη προϋπόθεση» αποτελεί και το να είσαι ένα άτομο με θετική στάση, ανοιχτός στο να μάθεις, να ρίξεις τον εγωισμό σου, να είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις και φυσικά να θέλεις να αποκτήσεις επιτυχία με τις γυναίκες για τους ΣΩΣΤΟΥΣ λόγους.

 

Τι εννοώ με αυτό…

 

Θα πρέπει να έχεις έναν υγιή τρόπο σκέψης για τις γυναίκες και κυρίως να ΕΚΤΙΜΑΣ και να ΑΓΑΠΑΣ τις γυναίκες.

 

Αν, για παράδειγμα, είσαι κάποιος που νιώθει μνησικακία για τις γυναίκες ή νιώθεις πληγωμένος από αυτές και ο λόγος που θέλεις να αποκτήσεις επιτυχία με τις γυναίκες είναι για να πηδήξεις πολλές και να τις «εκδικηθείς», δεν πρόκειται να συνεργαστούμε.

 

Να ξέρεις πως αν σκέφτεσαι έτσι, θα το καταλάβω αμέσως μόλις επικοινωνήσουμε για να κανονίσουμε το bootcamp, είναι άλλωστε η δουλειά μου είναι να καταλαβαίνω τους ανθρώπους. 😉

Γιατί να κάνω bootcamp, αφού μπορώ να βγω και μόνος μου να προσεγγίσω κοπέλες και να βελτιωθώ μόνος μου, τι παραπάνω θα κάνουμε μαζί;

Μπορείς όντως να προσεγγίσεις μόνος σου;

 

Και σε οποιαδήποτε περίσταση και μέρος;

 

Και οποιαδήποτε κοπέλα;

 

Ακόμα και τις πολύ όμορφες κοπέλες που είναι, για παράδειγμα, στο VIP section ενός κλαμπ; Ακόμα κι αν είναι πετριγυρισμένες από τις φίλες τους ή άλλους άντρες στην παρέα;

 

Και αυτές σου οι προσεγγίσεις σου φέρνουν αποτελέσματα;

 

Αν ναι, τότε προφανώς είσαι πολύ καλός και δεν χρειάζεσαι bootcamp, θα χαρώ να γίνεις wingman μου και να βγαίνουμε μαζί, ίσως μάθω εγώ ο ίδιος κάτι από σένα !

 

Αν πάλι είσαι στο στάδιο που τώρα μαθαίνεις αλλά αντιμετωπίζεις δυσκολίες και δεν βλέπεις αποτελέσματα, τότε το bootcamp είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και πιο ΓΡΗΓΟΡΟΣ τρόπος να βελτιωθείς !

 

Είναι βέβαιο πως ο λόγος που δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις είναι πως κάνεις κάποια σημαντικά λάθη στον τρόπο που φλερτάρεις.

 

Και το χειρότερο είναι ότι δεν είσαι σε θέση να εντοπίσεις αυτά τα λάθη.

 

Ακόμα και αν έχεις wingman, αν ο wingman σου αν δεν είναι αρκετά έμπειρος δεν θα είναι σε θέση να εντοπίσει αυτά τα λάθη και, επίσης, υπάρχουν λάθη που μόνο κάποιος με εμπειρία, γνώση και αντίληψη μπορεί να εντοπίσει και να σου διορθώσει.

 

Και γιατί το λέω με τόση σιγουριά αυτό;

 

Γιατί είναι κάτι που έχω δει να συμβαίνει στον καθένα ξεχωριστά από τους δεκάδες μέχρι τώρα μαθητές μου.

 

Είναι κάτι το οποίο αναφέρουν σχεδόν όλοι στα TESTIMONIALS τους.

 

Και ξέρεις τι.. καμιά φορά όταν το σκέφτομαι όλο αυτό, σκέφτομαι το πόσο χρόνο έχασα προσπαθώντας να γίνω καλύτερος στο φλερτ μόνος μου και πόσα λάθη έκανα τα οποία με κρατούσαν μακριά από το να έχω αποτελέσματα, τα οποία μου πήρε πολύ καιρό να αποβάλλω και να αποκτήσω τις σωστές συμπεριφορές.

 

Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, δεν θέλω να κάνεις αυτά τα λάθη και είμαι εδώ για να σε βοηθήσω !

Πόσο κοστίζει το bootcamp;

To κόστος του bootcamp ανέρχεται στα 1247 ευρώ(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%).

 

Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο bootcamp στην Ελλάδα, τόσο από άποψη διάρκειας, όσο και από άποψη ποιότητας παροχής υπηρεσιών, στο οποίο πέρα από το χρόνο μου, «αγοράζεις» και τις γνώσεις και την εμπειρία 6 χρόνων στον τομέα του φλερτ και των κοινωνικών δεξιοτήτων.

 

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να δημιουργήσουμε πλάνο πληρωμής προσαρμοσμένο πάνω σου.

Σε περίπτωση που δεν είσαι μαθητής στο online course μου GAME CHANGER, μέσα στην τιμή παίρνεις και το course ως bonus !

Στην περίπτωση που είσαι ήδη μαθητής στο GAME CHANGER, έχεις 10% έκπτωση στο bootcamp !

Τα bootcamps είναι ατομικά ή ομαδικά;

Τα bootcamps που κάνω είναι είτε ατομικά είτε με το πολύ 2 μαθητές, διότι θέλω κάθε μαθητής να λαμβάνει τη μέγιστη προσοχή και καθοδήγηση.

 

Σε περίπτωση που στο bootcamp είσαι με άλλο μαθητή, θα φροντίσω να είναι κάποιος με τον οποίο θα βρίσκεστε στο ίδιο επίπεδο και μήκος κύματος.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει το bootcamp:

✅ Πρόσβαση εφ’ όρου ζωής στο online course μου GAME CHANGER:

▶ Έτσι ώστε να λάβεις όλες τις θεωρητικές βάσεις που χρειάζεσαι, μαθαίνοντας τα ΠΑΝΤΑ για το φλερτ αλλά και να πάρεις μία καλή εικόνα για το πρακτικό κομμάτι μέσα από τα infield videos που θα δεις !

✅ 1η μέρα(Πέμπτη):

▶ Γνωριμία – Θεωρητική συζήτηση(2 ώρες)

▶ Προσεγγίσεις κατά τη διάρκεια της μέρας (day game, 2 ώρες)

▶ Προσεγγίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ και κλαμπ (night game, 2 ώρες)

▶ Ανακεφαλαίωση της βραδιάς

✅ 2η μέρα(Παρασκευή):

▶ Προσεγγίσεις κατά τη διάρκεια της μέρας (day game, 2 ώρες)

▶ Προσεγγίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ και κλαμπ (night game, 5 ώρες)

▶ Ανακεφαλαίωση της βραδιάς

✅ 3η μέρα(Σάββατο):

▶ Προσεγγίσεις κατά τη διάρκεια της μέρας (day game, 2 ώρες)

▶ Προσεγγίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ και κλαμπ (night game, 5 ώρες)

▶ Ανακεφαλαίωση της βραδιάς

✅ 4η μέρα(Κυριακή):

▶ Ανακεφαλαιωτική συζήτηση για την όλη εμπειρία του bootcamp, τα κυριότερα μαθήματα που έλαβες, τις δυσκολίες που αντιμετώπισες κτλ και φυσικά οδηγίες για το πως να συνεχίσεις από εδώ κ πέρα το ταξίδι στο φλερτ και την προσωπική σου εξέλιξη !
▶ Σύνολο δηλαδή θα περάσουμε τουλάχιστον 24 ώρες μαζί σε αυτό το 4ημερο, 24 ώρες γεμάτες δράση και γνώση !

✅ Μετά από αυτές τις 24 ώρες θα έχεις μάθει πως να:

▶ Ξεπερνάς το άγχος προσέγγισης

▶ Προσεγγίζεις οποιαδήποτε κοπέλα σου αρέσει

▶ Προσεγγίζεις σε οποιοδήποτε κοινωνικό περιβάλλον και περίσταση

▶ Δημιουργείς έλξη και ερωτικό ενδιαφέρον στις γυναίκες που γνωρίζεις

▶ Παίρνεις τον αριθμό/social media μιας κοπέλας για να κανονίσεις μελλοντικό ραντεβού μαζί της

▶ Διαχειρίζεσαι την απόρριψη

▶ Να μην χρειάζεται να καταναλώσεις αλκοόλ για να περάσεις καλά ή για να βρεις το “θάρρος” να μιλήσεις μια κοπέλα

▶ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, να βγαίνεις έξω και να απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο της εξόδου σου

✅ Παροχές εφόρου ζωής:

▶ Accountability group(ομαδική συνομιλία) με τους υπόλοιπους μαθητές μου, στην οποία γίνονται καθημερινές συζητήσεις και μέσα από την οποία θα λαμβάνεις καθημερινό motivation και φυσικά θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις wingman για να βγείτε μαζί !

▶ Άμεση πρόσβαση και σε μένα και προτεραιότητα σε επίλυση οποιαδήποτε απορίας ή προβληματισμού έχεις.

Και κάτι τελευταίο…

Θέλω να ξέρεις ότι συνεργάζομαι με πολύ περιορισμένο αριθμό ατόμων, έτσι να μπορώ να αφιερώνω προσοχή και χρόνο στον καθένα ξεχωριστά και τα άτομα που συνεργάζομαι είναι ΜΟΝΟ άτομα τα οποία είναι αποφασισμένα να επενδύσουν όλα όσα χρειάζεται.

Γι αυτό και για να δηλώσεις συμμετοχή στο bootcamp, θα πρέπει να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα με προσοχή και κυρίως ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ !

Έχε κατά νου ότι επιλέγω με ιδιαίτερη προσοχή αυτούς με τους οποίους θα επικοινωνήσω και θα κάνουμε μαζί Bootcamp.

Καλή σου επιτυχία ! 😉

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείς να βρεις το αναλυτικό πρόγραμμα των bootcamps, καθώς και τη διαθεσιμότητα !

EVENT 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

BOOTCAMP(5ημερο)

22-26 Φεβρουαρίου 2023(Καρναβάλι Πάτρα)

SOLD OUT


BOOTCAMP

16-19 Μαρτίου 2023(Αθήνα)

SOLD OUT


BOOTCAMP

3-6 Απριλίου 2023(Αθήνα - VIP)

SOLD OUT


BOOTCAMP

11-14 Μαϊου(Θεσσαλονίκη)

SOLD OUT


BOOTCAMP

25-28 Μαϊου(Αθήνα)

SOLD OUT


BOOTCAMP

8-11 Ιουνίου(Αθήνα)

SOLD OUT


BOOTCAMP

6-9 Ιουλίου (Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική)

SOLD OUT


BOOTCAMP

27-30 Ιουλίου (Αθήνα)

SOLD OUT


BOOTCAMP

7-10 Σεπτεμβρίου (Αθήνα)

(1 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ)

BOOTCAMP

21-24 Σεπτεμβρίου (Θεσσαλονίκη)

(1 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ)

BOOTCAMP

19-22 Οκτωβρίου (Αθήνα)

SOLD OUT


EARLY BIRD ΜΕΧΡΙ 24/4

ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ

60€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

90€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

VIP TICKET

(5 ΘΕΣεισ συνολικα)

(ως VIP θα είσαι καλεσμένος την επόμενη μέρα, 08/05, σε έξοδο με το Μιχάλη, την ομάδα του και τους υπόλοιπους VIP μαθητές του σεμιναρίου)

120€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

User registration

Reset password