Back

Πόσες όμορφες κοπέλες είδες σήμερα;
3; 6; 10; 20;
Παραπάνω;

Η κοπέλα στη στάση του λεωφορείου…
Η κοπέλα στο δρόμο…
Η κοπέλα στην καφετέρια…
Η κοπέλα στο μπαράκι τις προάλλες…
Η κοπέλα που ήταν στην απέναντι παρέα στο κλαμπ με τις φίλες της…

Τι πέρασε από το μυαλό σου όταν είδες αυτές τις κοπέλες;
Σε πόσες από αυτές μίλησες;

Αν η απάντηση είναι “σε καμία ή όχι σε όλες όσες θα ήθελα“, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις κάτι γι αυτό !

Δεν θα ήθελες να είσαι σε θέση να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις με
οποιαδήποτε γυναίκα, σε οποιοδήποτε μέρος και κοινωνική περίσταση;
Η επιτυχία με τις γυναίκες δεν είναι «πυρηνική φυσική» αλλά μία ικανότητα
την οποία μπορείς να μάθεις !
Και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και πιο ΑΜΕΣΟΣ τρόπος να αποκτήσεις αυτή την ικανότητα είναι
το BOOTCAMP !

Εδώ μπορείς να δεις αποσπάσματα από infields των μαθητών μου κατά τη διάρκεια του bootcamp καθώς και ένα vlog από bootcamp το οποίο θα σε μεταφέρει στην εμπειρία του bootcamp, έτσι ώστε να δεις τι θα ζήσεις και θα μάθεις !

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BOOTCAMP

Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα.

Το Bootcamp είναι ένα 4ημερο πρόγραμμα κατά το οποίο βγαίνουμε μαζί έξω, κοινωνικοποιούμαστε, προσεγγίζουμε και φλερτάρουμε κοπέλες σε διάφορες καταστάσεις, έξω στο δρόμο, σε bars, clubs, καφετέριες και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς, τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας(day game), όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας(night game).

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος(20 ώρες μέσα σε 4 μέρες) είμαι δίπλα σου, φλερτάρουμε μαζί, βλέπεις τι κάνω και πως το κάνω, αλλά φυσικά ο σκοπός μου δεν απλά είναι να σου δείξω πόσο γαμάτος είμαι εγώ και τι μπορώ να κάνω.

Ο σκοπός μου είναι να ανακαλύψεις μία νέα πραγματικότητα, λαμβάνοντας ΜΕΓΙΣΤΗ δράση, με το να προσεγγίσεις και να έρθεις σε επαφή μέσα σε 4 μέρες με όσες κοπέλες πιθανότατα δεν έχεις γνωρίσει σε όλη σου τη ζωή, να αποκτήσεις την αναφορική εμπειρία που χρειάζεσαι για να εξελιχθείς και να αποκτήσεις την ερωτική ζωή που επιθυμείς, και πάνω απ’ όλα να περάσεις ΦΟΒΕΡΑ !

Και φυσικά όλο αυτό ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να καταναλώσεις ΑΛΚΟΟΛ και γενικά να χρειαστεί να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά σε μαγαζιά!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος είμαι δίπλα σου για ότι χρειαστείς, σε καθοδηγώ, σε βοηθάω, σου δίνω feedback, διορθώνω τα λάθη σου και γενικά έχω υποστηρικτικό ρόλο και γι’ αυτό και τα bootcamps που κάνω είναι είτε ατομικά είτε γίνονται με το πολύ 2 μαθητές, έτσι ώστε να λάβεις τη μέγιστη προσοχή και το μέγιστο value !

Κατά κύριο λόγο τα bootcamps διεξάγονται σε συγκεκριμένα 4ημερα(βλέπε τον πίνακα με το πρόγραμμα στο τέλος της σελίδας) από Πέμπτη έως Κυριακή σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, ωστόσο κατόπιν συνεννόησης, μπορώ να έρθω εγώ στην πόλη σου και να πραγματοποιηθεί εκεί.

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχω κάνει bootcamps και σε άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όπως Γιάννενα, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης και Ρέθυμνο.

Ανά διαστήματα πραγματοποιούνται και κάποια Special Bootcamps, όπως καλοκαιρινά Bootcamps σε νησιά ή Bootcamp στο Καρναβάλι της Πάτρας.

Το bootcamp απευθύνεται σε οποιονδήποτε άντρα θέλει να βελτιώσει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες και την ικανότητα του να φλερτάρει αποτελεσματικά και να πάει την ερωτική του ζωή στο επόμενο επίπεδο!

Συγκεκριμένα σε Bootcamp μου έχουν έρθει άτομα όλων των ηλικιών, από 18 έως και 52 ετών.

Κανέναν απολύτως, γιατί όπως σου είπα και πριν ο σκοπός του bootcamp είναι να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο.

Αυτό είναι σημαίνει ότι αν είσαι εντελώς αρχάριος στο φλερτ και νιώθεις φόβο μόνο στην ιδέα του να προσεγγίσεις μία άγνωστη κοπέλα ή δεν ξέρεις τι να πεις και πως να φερθείς, στο bootcamp θα ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης, θα μάθεις πως να εκδηλώνεις ερωτικό ενδιαφέρον και να προχωράς τη γνωριμία σου με την κοπέλα σε ερωτικό επίπεδο.

Αντίστοιχα, αν είσαι κάποιος ο οποίος είναι άνετος με το να προσεγγίζει και να φλερτάρει με άγνωστες γυναίκες αλλά νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι στα μεταγενέστερα στάδια της γνωριμίας, όπως το να προχωρήσεις την αλληλεπίδραση σου προς μία ξεκάθαρη ερωτική κατεύθυνση, τότε το bootcamp θα σε βοηθήσει να μάθεις και να εξοικειωθείς με αυτή τη διαδικασία.

Όποιο κι αν είναι το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι, το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά το bootcamp θα έχεις ανέβει τουλάχιστον 2-3 επίπεδα!

Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ είναι να έχεις κλείσει τα 18.

Από εκεί και πέρα, «απαραίτητη προϋπόθεση» αποτελεί και το να είσαι ένα άτομο με θετική στάση, ανοιχτός στο να μάθεις, να ρίξεις τον εγωισμό σου, να είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις και φυσικά να θέλεις να αποκτήσεις επιτυχία με τις γυναίκες για τους ΣΩΣΤΟΥΣ λόγους.

Τι εννοώ με αυτό…

Θα πρέπει να έχεις έναν υγιή τρόπο σκέψης για τις γυναίκες και κυρίως να ΕΚΤΙΜΑΣ και να ΑΓΑΠΑΣ τις γυναίκες.

Αν, για παράδειγμα, είσαι κάποιος που νιώθει μνησικακία για τις γυναίκες ή νιώθεις πληγωμένος από αυτές και ο λόγος που θέλεις να αποκτήσεις επιτυχία με τις γυναίκες είναι για να πηδήξεις πολλές και να τις «εκδικηθείς», δεν πρόκειται να συνεργαστούμε.

Να ξέρεις πως αν σκέφτεσαι έτσι, θα το καταλάβω αμέσως μόλις επικοινωνήσουμε για να κανονίσουμε το bootcamp, είναι άλλωστε η δουλειά μου είναι να καταλαβαίνω τους ανθρώπους. 😉

Μπορείς όντως να προσεγγίσεις μόνος σου;

Οποιαδήποτε κοπέλα;

Σε οποιαδήποτε περίσταση και μέρος;

Ακόμα και τις πολύ όμορφες κοπέλες που είναι, για παράδειγμα, στο VIP section ενός κλαμπ; Ακόμα κι αν είναι περιτριγυρισμένες από τις φίλες τους ή άλλους άντρες στην παρέα;

Και αυτές σου οι προσεγγίσεις σου φέρνουν αποτελέσματα;

Αν ναι, τότε προφανώς είσαι πολύ καλός και δεν χρειάζεσαι BOOTCAMP.

Αν πάλι δυσκολεύεσαι να κάνεις όλα τα παραπάνω, τότε το BOOTCAMP είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και πιο ΓΡΗΓΟΡΟΣ τρόπος να βελτιωθείς!

Είναι βέβαιο πως ο λόγος που δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις είναι πως κάνεις κάποια σημαντικά λάθη στον τρόπο που φλερτάρεις.

Και το χειρότερο είναι ότι δεν είσαι σε θέση να εντοπίσεις αυτά τα λάθη.

Ακόμα και αν έχεις wingman, αν ο wingman σου αν δεν είναι αρκετά έμπειρος δεν θα είναι σε θέση να εντοπίσει αυτά τα λάθη και, επίσης, υπάρχουν λάθη που μόνο κάποιος με εμπειρία, γνώση και αντίληψη μπορεί να εντοπίσει και να σου διορθώσει.

Αρχικά, πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο bootcamp στην Ελλάδα, τόσο από άποψη διάρκειας, όσο και από άποψη ποιότητας παροχής υπηρεσιών και αυτό είναι κάτι το οποίο αναφέρουν όλοι οι μαθητές μου στα TESTIMONIALS τους.

H τιμή του BOOTCAMP ανέρχεται στα 1297 ευρώ(στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και όλοι οι νόμιμοι φόροι).

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα να δημιουργήσουμε πλάνο πληρωμής προσαρμοσμένο πάνω σου.

Σε περίπτωση που δεν είσαι μαθητής στο online course μου GAME CHANGER, μέσα στην τιμή παίρνεις και το course ως bonus!

Στην περίπτωση που είσαι ήδη μαθητής στο GAME CHANGER, έχεις 10% έκπτωση στο Βootcamp !

Τα BOOTCAMPS που κάνω είναι με μέγιστο αριθμό 2 μαθητών, διότι θέλω ο κάθε μαθητής να λαμβάνει τη μέγιστη προσοχή και καθοδήγηση!

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η δυνατότητα ατομικού VIP Bootcamp, εκτός των ανακοινωθέντων ημερομηνιών, το οποίο είναι 100% προσαρμοσμένο πάνω σου.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει το BOOTCAMP:

✅ Πρόσβαση εφ’ όρου ζωής στο online course μου GAME CHANGER:

▶ Έτσι ώστε να λάβεις όλες τις θεωρητικές βάσεις που χρειάζεσαι, μαθαίνοντας τα ΠΑΝΤΑ για το φλερτ αλλά και να πάρεις μία καλή εικόνα για το πρακτικό κομμάτι μέσα από τα infield videos που θα δεις !

✅ 1η μέρα(Πέμπτη):

Γνωριμία – Συζήτηση κατά την οποία θέτουμε τον κατάλληλο τρόπο σκέψης γύρω από το φλερτ και τις γυναίκες (2 ώρες)
▶ Προσεγγίσεις κατά τη διάρκεια της μέρας (day game – 3 ώρες)
Ανακεφαλαίωση της ημέρας

✅ 2η μέρα(Παρασκευή):

▶ Προσεγγίσεις κατά τη διάρκεια της μέρας (day game – 2 ώρες)
▶ Προσεγγίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ και κλαμπ (night game – 4 ώρες)
Ανακεφαλαίωση της βραδιάς

✅ 3η μέρα(Σάββατο):

▶ Προσεγγίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, μπαρ και κλαμπ (night game – 5 ώρες)
Ανακεφαλαίωση της βραδιάς

✅ 4η μέρα(Κυριακή):

▶ Ανακεφαλαιωτική 3ωρη+ συζήτηση για την όλη εμπειρία του BOOTCAMP, όπου απαντάω όλες σου τις ερωτήσεις και συνοψίζουμε τα κυριότερα μαθήματα που έλαβες.
▶ Σου δίνω μία στοχευμένη στρατηγική για το πως να συνεχίσεις από εδώ και πέρα το ταξίδι στο φλερτ και την προσωπική σου εξέλιξη και να το κάνεις κτήμα σου!
▶ Σύνολο δηλαδή θα έχουμε περάσει μαζί τουλάχιστον 20 ώρες μαζί σε αυτό το 4ημερο, ένα 4ημερο γεμάτο δράση και γνώση !

✅ Τι θα έχεις καταφέρει μετά από αυτές τις 4 μέρες:

▶ Θα έχεις διαλύσει το άγχος προσέγγισης.
▶ Θα είσαι σε θέση να προσεγγίζεις οποιαδήποτε γυναίκα σου αρέσει.
▶ Θα μπορείς να προσεγγίζεις σε οποιοδήποτε κοινωνικό περιβάλλον και περίσταση.
▶ Θα είσαι σε θέση να δημιουργείς έλξη και ερωτικό ενδιαφέρον στις γυναίκες που γνωρίζεις.
▶ Θα ξέρεις πως να ανταλλάζεις με αποτελεσματικό τρόπο στοιχεία επικοινωνίας με τις γυναίκες που γνωρίζεις για να κανονίζεις ραντεβού μαζί τους.
▶ Θα είσαι σε θέση να διαχειρίζεσαι την απόρριψη.
▶ Δεν θα χρειάζεται να καταναλώσεις αλκοόλ για να περάσεις καλά ή για να βρεις το “θάρρος” να μιλήσεις μια κοπέλα.
▶ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, θα έχεις μάθει να βγαίνεις έξω και να απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο της εξόδου σου.

✅ Παροχές εφόρου ζωής:

▶ Πρόσβαση σε ομαδική συνομιλία με τους υπόλοιπους μαθητές BOOTCAMP, στην οποία γίνονται καθημερινές συζητήσεις και μέσα από την οποία θα λαμβάνεις καθημερινό motivation και φυσικά θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις wingman για να βγείτε μαζί!

Άμεση πρόσβαση σε εμένα τον ίδιο και προτεραιότητα σε επίλυση οποιαδήποτε απορίας ή προβληματισμού έχεις.

Και κάτι τελευταίο…

Θέλω να ξέρεις ότι συνεργάζομαι με πολύ περιορισμένο αριθμό ατόμων, έτσι να μπορώ να αφιερώνω προσοχή και χρόνο στον καθένα ξεχωριστά και τα άτομα που συνεργάζομαι είναι ΜΟΝΟ άτομα τα οποία είναι αποφασισμένα να επενδύσουν όλα όσα χρειάζεται.

Γι αυτό και για να δηλώσεις συμμετοχή στο BOOTCAMP, θα πρέπει να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα με προσοχή και κυρίως ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ !
Έχε κατά νου ότι επιλέγω με ιδιαίτερη προσοχή αυτούς με τους οποίους θα επικοινωνήσω και θα κάνουμε μαζί BOOTCAMP.

Καλή σου επιτυχία !

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείς να βρεις το αναλυτικό πρόγραμμα των bootcamps, καθώς και τη διαθεσιμότητα !

EVENT 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

BOOTCAMP(VIP - Καρναβάλι Πάτρας)

14-17 Μαρτίου (Καρναβάλι Πάτρα)

SOLD OUT


BOOTCAMP

28-31 Μαρτίου (Θεσσαλονίκη)

SOLD OUT


BOOTCAMP

11-14 Απριλίου (Αθήνα)

SOLD OUT


BOOTCAMP

9-12 Μαϊου (Αθήνα)

SOLD OUT


BOOTCAMP

6-9 Ιουνίου (Αθήνα)

SOLD OUT


BOOTCAMP(VIP 5ημερο)

12-17 Αυγούστου (Ίος)

(3 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ)

BOOTCAMP

26-29 Σεπτεμβρίου (Αθήνα)

(1 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ)

BOOTCAMP

17-20 Οκτωβρίου (Θεσσαλονίκη)