Game Changer – Michalis Balou
Top
Image Alt
  /  Game Changer – Michalis Balou

Game Changer – Michalis Balou

€139
Instructor:

About this course

Βλέποντας, ότι εκεί έξω κυκλοφορούν ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ σχετικά με το φλερτ και κυρίως συμβουλές από άτομα που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ τα όσα λένε και ότι υπάρχει ένα ΧΑΟΣ στο μυαλό του μέσου άντρα, αποφάσισα να φτιάξω ένα course που θα σου δείξει τι πραγματικά μετράει στο φλερτ. Θα σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που φλερτάρεις ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Θεώρησα ΧΡΕΟΣ μου να φτιάξω αυτό το course, διότι σε αυτό το course θα μοιραστώ μαζί σου όλη τη γνώση που απέκτησα τα τελευταία 7 χρόνια, βγαίνοντας ο ίδιος συνεχώς έξω και εξελίσσοντας τον εαυτό μου και τις κοινωνικές μου δεξιότητες.

 

Ωστόσο, μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια του ταξιδιού μου, τα πράγματα δεν ήταν σε καμία περίπτωση ρόδινα. Έκανα λάθη. Έκανα ΠΟΛΛΑ λάθη.

Αυτά τα λάθη μου κόστισαν πολύ χρόνο και ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου!

 

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ και να χάσεις τόσο χρόνο όσο έχασα εγώ. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να δείξω αυτό το course στον 22χρονο τότε εαυτό μου.

Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα για μένα.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ “GAME” πριν 7 χρόνια. Αλλά ούτε τότε, ούτε και τώρα, στην Ελλάδα υπήρχε κάποιος ο οποίος να είναι σε θέση να καθοδηγήσει σωστά έναν άντρα, ο οποίος θέλει να βελτιώσει την ικανότητα του, να φλερτάρει αποτελεσματικά και να έχει μία ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ!

Έτσι, λοιπόν, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο “ΚΑΠΟΙΟΣ” και να δημιουργήσω το συγκεκριμένο online course, έτσι ώστε να δώσω τη δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσότερους άντρες να αποκτήσουν την επιτυχία που πραγματικά επιθυμούν και αξίζουν!

 

ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και έχοντας βγει χιλιάδες ώρες έξω και προσεγγίζοντας και γνωρίζοντας χιλιάδες γυναίκες στη ζωή μου, ξέρω πλέον τι ακριβώς μετράει στο φλερτ και τι ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει ένας άντρας για τις γυναίκες και ΠΩΣ να επικοινωνεί μαζί τους.

 

Φυσικά, έχοντας μιλήσει και έχοντας βοηθήσει online 1000αδες άντρες να βελτιωθούν στο φλερτ και έχοντας δουλέψει από κοντά με πάνω από 100 άντρες, τόσο σε σεμινάρια αλλά και bootcamps, έχω καταλάβει από πρώτο χέρι ποιες είναι οι βασικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας άντρας όσον αφορά το φλερτ, την επαφή και τη σχέση του με τις γυναίκες και σε τι θα πρέπει να εστιάσει για να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες.

 

Πρόκειται για ένα course το οποίο θεωρώ «ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ». Αποτελεί την παρακαταθήκη μου και είναι κάτι το οποίο θα δείχνω στα παιδιά μου και τα εγγόνια μου γεμάτος υπερηφάνεια!

Σε αυτό το course θα δεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ μου υλικό, αν το υλικό στο youtube σου φαίνεται μία φορά καλό, ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ πως το υλικό σε αυτό το course είναι 100 φορές καλύτερο!

 

Εισαγωγικά βίντεο

Ο εσωτερικός σου χάρτης: Πως να διαμορφώσεις τις σωστές πεποιθήσεις για τον εαυτό σου, το φλερτ και τις κοινωνικές δυναμικές 

Γυναικεία ψυχολογία και σεξουαλικότητα 

Οι παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία στο φλέρτ 

Άγχος Προσέγγισης: Ήρθε η ώρα να το διαλύσεις μια για πάντα !

Προσέγγιση: Ότι πρέπει να ξέρεις για να μπορείς να προσεγγίσεις σε οποιαδήποτε περίσταση

Προσέγγιση κατά τη διάρκεια της μέρας

Προσέγγιση κατά τη διάρκεια της νύχτας

Απόρριψη: Πως να τη μετατρέψεις σε σύμμαχο

Διαθεσιμότητα και "logistics"

Συζήτηση: Πως να ξέρεις πάντα τι να πεις!

Σωματική επαφή & φιλί: Ότι πρέπει να ξέρεις για το πως να αγγίξεις μια γυναίκα και να πας για το φιλί !

Πως να φύγεις μαζί της από το μαγαζί και να βρεθείτε κάπου μόνοι σας

Ανάλυση Ολόκληρων Infield

Bonus Υλικό

Φλερτ κατά τη διάρκεια του lockdown - Ανάλυση infield προσεγγίσεων

Online φλερτ - Πως να φλερτάρεις αποτελεσματικά ΚΑΙ online κατά τη διάρκεια του lockdown

Συμπέρασμα - Πως να κάνεις την αλλαγή μόνιμη

Μυστικό Facebook Group αποκλειστικά για τα μέλη του Game Changer

 

 


Αυτό το course είναι για σένα εφόσον είσαι ένας άντρας που:

 

💪Θέλεις να γίνεις η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ του εαυτού σου, να είσαι ελκυστικός, ολοκληρωμένος και συναισθηματικά συμπαγής.

💪Θέλεις να αναπτύξεις τις κοινωνικές και επικοινωνιακές σου δεξιότητες.

💪Θέλεις να είναι σε θέση να φλερτάρεις τις γυναίκες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σου αρέσουν και να είσαι σε θέση να αναπτύξεις μαζί τους την οποιαδήποτε σχέση ΕΣΥ επιθυμείς.

💪Θέλεις να μάθεις ΠΩΣ να φλερτάρεις σε κάθε κοινωνική περίσταση.

💪Θέλεις να ζήσεις μία γεμάτη ερωτική ζωή, έχοντας επιλογές και ΑΦΘΟΝΙΑ από γυναίκες.

💪Θέλεις η ΕΥΤΥΧΙΑ σου να μην εξαρτάται από την αποδοχή ή την έλλειψη αποδοχής μίας συγκεκριμένης γυναίκας.

 


 

1) Για πόσο καιρό ισχύει η συνδρομή μου σε αυτό το course;

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ για ΠΑΝΤΑ! Ο σκοπός μου δεν είναι να κυκλοφορήσω ένα «μαρκετίστικο» course όπου θα σε χρεώνω με το μήνα αλλά να σου παρέχω ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ που θα σε συντροφεύει σε όλη σου τη ζωή. Όταν αποκτήσεις το course θα αναγνωρίσεις πως η δομή και το περιεχόμενο είναι τέτοια που, ανά διαστήματα, θα χρειάζεται να ανατρέχεις, να ξαναβλέπεις το περιεχόμενο και να ανακαλύπτεις νέα πράγματα!

2) Είμαι τελείως αρχάριος στο φλερτ, είναι αυτό το course κατάλληλο για μένα;

Κάθε αρχάριος πρέπει να ξεκινήσει από κάπου. Δυστυχώς, οι περισσότεροι ξεκινάνε ακολουθώντας ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ και κατεθύνσεις σχετικά με τις γυναίκες και το φλερτ. Με τόσες λάθος πληροφορίες εκεί έξω, οι περισσότεροι αρχάριοι απλά καταναλώνουν περιεχόμενο το οποίο δεν τους οδηγεί πουθενά και δεν τους προσφέρει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Δημιούργησα το Game Changer για να αποκτήσεις τις σωστές βάσεις οι οποίες θα σε κάνουν να καταλάβεις τις θεμελειώδεις αρχές του φλερτ και, φυσικά, πως να τις θέσεις σωστά σε εφαρμογή, πετυχαίνοντας τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που επιθυμείς !

3) Βρίσκομαι σε ένα σχετικά καλό επίπεδο στο φλερτ και έχω κάποια επιτυχία με τις γυναίκες, θα με βοηθήσει αυτό το course να γίνω ακόμα καλύτερος;

Εντελώς μεταξύ μας, για να βρίσκεσαι σε αυτή τη σελίδα, ΔΕΝ βρίσκεσαι στο επίπεδο που θα ήθελες ή στο επίπεδο που ΜΠΟΡΕΙΣ να φτάσεις πραγματικά. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως δυσκολεύεσαι σε συγκεκριμένα στάδια του φλερτ και της συνολικής σου συναναστροφής με μια γυναίκα.
Πιθανότατα, αυτό ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στο γεγονός πως μέχρι στιγμής έχεις μάθει να φλερτάρεις με ΛΑΘΟΣ τρόπο ο οποίος περιορίζει τα αποτελέσματά σου.
Σε αυτό το course, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ΣΠΑΣΕΙΣ αυτό το «ΤΕΛΜΑ» στο οποίο βρίσκεσαι και να πας το “GAME” σου στο επόμενο επίπεδο!

4) Έχω αγοράσει και έχω ολοκληρώσει την πληρωμή μου, ωστόσο δεν έχω αποκτήσει ακόμη πρόβαση στο course, τι κάνω;

Η πρόβαση στο course θα σου δοθεί ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ από τη στιγμή που ολοκληρώνεται η πληρωμή, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να λάβεις πρόσβαση είτε λίγα λεπτά μετά είτε κάποιες ώρες μετά. Ωστόσο, αν έχουν περάσει 24 ώρες και δεν έχεις αποκτήσει πρόσβαση, επικοινώνησε μαζί μας, είτε στο info@michalisbalou.gr, είτε στο Instagram(@michalis_balou).

5) Να δω το course και τα βίντεο με συγκεκριμένη σειρά ή δεν παίζει ρόλο;

Για τη συγκεκριμένη ερώτηση, να φανταστείς, έχω βάλει ξεχωριστό βίντεο μέσα στο course ! Ο λόγος; Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να δεις το course με τη σειρά έχει δομηθεί. Είναι σημαντικό, προτού πας στα infields και στις πιο «hot» ενότητες να έχεις δει πρώτα τις ενότητες οι οποίες θα σε ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα ως προς τον τρόπο αντίληψης του εαυτού σου, των γυναικών και των κοινωνικών δυναμικών.
Όπως και να χει, εγώ σε προειδοποίησα, αν θέλεις να κάνεις του κεφαλιού σου, καλώς!

Το συγκεκριμένο course δεν είναι «μαγικό χάπι». Αν δεν είσαι ΕΤΟΙΜΟΣ να αποκτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής, λυπάμαι, αλλά ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να αλλάξει. Θα πρέπει να λάβεις δράση και να προσπαθήσεις. Εγώ θα σου δείξω όλα όσα πρέπει να ξέρεις, αλλά θα ΠΡΕΠΕΙ να τα εφαρμόσεις και είναι αποκλειστικά στο χέρι σου να ζήσεις τις εμπειρίες και τη ζωή που επιθυμείς !

 

 

 

 

EARLY BIRD ΜΕΧΡΙ 24/4

ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ

60€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

90€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

VIP TICKET

(5 ΘΕΣεισ συνολικα)

(ως VIP θα είσαι καλεσμένος την επόμενη μέρα, 08/05, σε έξοδο με το Μιχάλη, την ομάδα του και τους υπόλοιπους VIP μαθητές του σεμιναρίου)

120€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

User registration

Reset password