Relationships Code – Michalis Balou
Top
Image Alt
  /  Relationships Code – Michalis Balou

Relationships Code – Michalis Balou

€119
Instructor:

About this course

 

 

Το να γνωρίσεις και να φέρεις μια γυναίκα στη ζωή σου είναι το 50% της επιτυχίας.
Το άλλο 50% είναι να ξέρεις πως να την κρατήσεις στη ζωή σου!


Είναι πολύ πιθανό οι γυναίκες που γνωρίζεις και βγαίνεις μαζί τους να ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ μετά το 1ο ραντεβού ή μετά τα πρώτα ραντεβού…

 

Είναι πολύ πιθανό να περιμένεις μέχρι το 2ο, 3ο, 5ο, 10ο ραντεβού για να προχωρήσουν τα πράγματα ερωτικά…

 

Είναι πολύ πιθανό να νομίζεις πως για να θέλουν οι γυναίκες να είναι μαζί σου χρειάζεται να έχεις λεφτά, αμάξι, δικό σου σπίτι,
να τους κάνεις δώρα, να τους παρέχεις τα πάντα, να γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν…

 

Είναι πολύ πιθανό οι σχέσεις στις οποίες μπαίνεις να μη σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο και να ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ απλά για να μπορέσεις να κάνεις σεξ…

 

Είναι πολύ πιθανό να πιστεύεις πως πρέπει να χειραγωγείς και να ελέγχεις τις γυναίκες για να έχεις το πάνω χέρι στη σχέση και να καταλήγεις σε ΤΟΞΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ με συνεχείς εντάσεις, ζήλιες, χειριστικές συμπεριφορές και τσακωμούς…

 

Είναι πολύ πιθανό μετά από ένα χωρισμό να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου και να νιώθεις ότι δεν ήσουν αρκετός…

 

Ή ακόμα χειρότερα μπορεί οι γυναίκες που γνωρίζεις να σε κερατώνουν ή/και να σε χωρίζουν αυτές…

 

Ή είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως “φταίνε οι γυναίκες”…

 

Ότι κι αν ισχύει απ’ όλα αυτά, τότε δώσε ιδιαίτερη βάση!

 

Πως ανακάλυψα την πραγματικότητα γύρω από τις ερωτικές σχέσεις:


Μέχρι τα 22 μου και πριν ανακαλύψω το «game», είχα πολύ λίγες εμπειρίες με γυναίκες, εμπειρίες κυρίως με γυναίκες του κοινωνικού μου κύκλου.

 

Στα 22 έκανα την ΠΡΩΤΗ μου «επίσημη» σχέση.

 

Μετά από λίγους μήνες σχέσης η κοπέλα με χώρισε γιατί η σχέση μας ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου και κατέληξα να γίνω κτητικός, πιεστικός και «needy».

 

Τότε ήταν μία συγκλονιστικά ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ εμπειρία, με πολύ πόνο. Έπεσα σε ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ κι έκανα πολλούς μήνες να ξεπεράσω το χωρισμό.

 

Πλέον θεωρώ το συγκεκριμένο χωρισμό μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου και νιώθω ευγνώμων που μου συνέβη.

 

Εκείνη την περίοδο εντελώς τυχαία ανακάλυψα το “game” και την έννοια της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ με τις γυναίκες με το οποίο ασχολούμαι εδώ και σχεδόν 6 χρόνια.

 

Μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια έζησα ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ εμπειρίες, γνώρισα απίστευτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ανέπτυξα έντονες βαθιές σχέσεις μαζί τους που λίγοι ζουν στη ζωή τους.

 

Έζησα ΔΕΚΑΔΕΣ και όλων των ειδών τις σχέσεις.

 

Αποκλειστικές σχέσεις, ελεύθερες σχέσεις, σχέσεις από απόσταση, σχέσεις συγκατοίκησης.

 

Άλλες σχέσεις ήταν σύντομες, ενώ άλλες μεγαλύτερες σε διάρκεια.

 

Μέχρι και «ΟΜΑΔΙΚΗ» σχέση με 2 κοπέλες δοκίμασα.

 

Μέσα από αυτές τις εμπειρίες και τις σχέσεις είδα μία ΑΛΗΘΕΙΑ που οι περισσότεροι δεν βλέπουν και δεν θα δουν ποτέ!

 


Και πλέον τα τελευταία 2 χρόνια διδάσκοντας την επιτυχία με τις γυναίκες κι έχοντας βοηθήσει 100αδες μαθητές να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή, τόσο από κοντά σε bootcamps και σεμινάρια όσο και online μέσω του προηγούμενου course μου GAME CHANGER, καθώς και 1000αδες άτομα να με παρακολουθούν online στο youtube και τα social media παρατηρώ το εξής:

 

Στον τομέα του «game» και της αντρικής αυτοβελτίωσης όλοι νοιάζονται για το πως να μάθουν να φλερτάρουν και να «ρίξουν» γυναίκες αλλά σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει πως να τις κρατήσει στη ζωή του και να είναι σε θέση να δημιουργήσει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ σχέσεις μαζί τους και καταλήγει να κυνηγάει την ουρά του…

 

Στο συγκεκριμένο course δεν έχω σκοπό να σου πω αν «ΠΡΕΠΕΙ» ή «ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ» να είσαι σε σχέση ή πιο είναι το «ΣΩΣΤΟ» μοντέλο σχέσης αλλά να σου δείξω τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει με τις σχέσεις, ποιοι είναι οι διάφοροι τύποι γυναικών που θα συναντήσεις στις σχέσεις και πως να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει σε ΕΣΕΝΑ.

 

Πρόκειται για ένα course «εγχείριδιο» όσον αφορά τις σχέσεις, το «ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ» των σχέσεων.

 

Στο RELATIONSHIPS CODE θα σου δείξω πως να «ΣΠΑΣΕΙΣ» τον κώδικα των σχέσεων και πως να κρατάς τις γυναίκες στη ζωή σου, διαμορφώνοντας ολοκληρωμένες, υγιείς κι ευτυχισμένες σχέσεις!

 

 

 

👫 Θέλεις να μάθεις πως να κάνεις σεξ από το 1ο ραντεβού και πως να γίνεις ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ στο σεξ!

👫 Θέλεις μετά το 1ο ραντεβού και το σεξ οι γυναίκες να θέλουν να ΜΕΙΝΟΥΝ στη ζωή σου!

👫 Θέλεις να είσαι σε θέση να επιλέγεις τις κατάλληλες γυναίκες και να δημιουργείς μαζί τους ΥΓΙΕΙΣ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ σχέσεις!

👫 Θέλεις στις σχέσεις σου να μην υπάρχει ΖΗΛΙΑ και ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!

👫 Θέλεις να μάθεις πως να παραμένεις ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ κατά τη διάρκεια της σχέσης και να κάνεις την κοπέλα σου να σε γουστάρει ακόμα περισσότερο!

👫 Θέλεις να μάθεις πως να επικοινωνείς πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ κατά τη διάρκεια μιας σχέσης!

👫 Θέλεις να μπορείς να διαχειριστείς την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κατάσταση προκύψει κατά τη διάρκεια της σχέσης σου!

👫 Θέλεις να είσαι σε θέση να διαχειρίζεσαι έναν χωρισμό και να ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ τη γη κάτω από τα πόδια σου!

 

 

 

1) Για πόσο καιρό ισχύει η συνδρομή μου σε αυτό το course;

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ για ΠΑΝΤΑ! Όπως και το προηγούμενο μου course, το GAME CHANGER, έτσι κι αυτό δεν είναι ένα «μαρκετίστικο» course με μηνίαια συνδρομή αλλά ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ που θα σε συντροφεύει σε όλη σου τη ζωή. Αποκτώντας το course  θα αναγνωρίσεις πως η δομή και το περιεχόμενο είναι τέτοια που, ανά διαστήματα και ανάλογα τη σχέση στην οποία βρίσκεσαι ή σκοπεύεις να βρεθείς θα χρειάζεται να ανατρέχεις, να ξαναβλέπεις το περιεχόμενο και να ανακαλύπτεις νέα πράγματα!

2)Βρίσκομαι σε σχέση, θα με βοηθήσει αυτό το course να καλυτερέψω τη σχέση μου;

Όχι μόνο θα σε βοηθήσει να καλυτερέψεις τη σχέση σου, αλλά κυρίως θα σε κάνει να ανακαλύψεις τους λόγους που βρίσκεσαι σε σχέση κι αν πρέπει να βρίσκεσαι στη συγκεκριμένη σχέση. Επίσης, θα μάθεις πως να καλυτερέψεις την επικοινωνία στη σχέση σου, πως να διαχειριστείς τη ζήλια, τα τεστ, πως να θέσεις τα κατάλληλα όρια, πως να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή και πολλά άλλα!

3) Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι σε σχέση, είναι το συγκεκριμένο course κατάλληλο για μένα;

Ένας από τους βασικότερους λόγους που δεν μπορείς να βρεθείς σε σχέση ή δεν μπορείς να κρατήσεις στη ζωή σου τις γυναίκες που γνωρίζεις είναι πως πιθανότατα ΑΓΝΟΕΙΣ πολλά πράγματα σχετικά με το πως να κινηθείς στο 1ο ραντεβού και την περίοδο των επόμενων ραντεβού. Από εκεί και πέρα, μέσα σε αυτό το course θα μάθεις πως να ΜΗ μπαίνεις στις σχέσεις ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ αλλά ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ, επιλέγοντας την κατάλληλη γυναίκα και διαμορφώνοντας μαζί της τον κατάλληλο τύπο σχέσης!

4) Έχω αγοράσει και έχω ολοκληρώσει την πληρωμή μου, ωστόσο δεν έχω αποκτήσει ακόμη πρόβαση στο course, τι κάνω;

Η πρόβαση στο course θα σου δοθεί ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ από τη στιγμή που ολοκληρώνεται η πληρωμή, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να λάβεις πρόσβαση είτε λίγα λεπτά μετά είτε κάποιες ώρες μετά. Ωστόσο, αν έχουν περάσει 24 ώρες και δεν έχεις αποκτήσει πρόσβαση, επικοινώνησε μαζί μας, είτε στο info@michalisbalou.gr, είτε στο Instagram(@michalis_balou).

 

 

 

EARLY BIRD ΜΕΧΡΙ 24/4

ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ

60€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

90€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

VIP TICKET

(5 ΘΕΣεισ συνολικα)

(ως VIP θα είσαι καλεσμένος την επόμενη μέρα, 08/05, σε έξοδο με το Μιχάλη, την ομάδα του και τους υπόλοιπους VIP μαθητές του σεμιναρίου)

120€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 24%)

User registration

Reset password